Condicions legals

Les condicions legals del projecte, són les següents:

    • Ús de la marca puntCAT. Les marques de Fundació puntCAT, domini .CAT, TIC Central .cat i partner.cat, són marques de la Fundació puntCAT, entitat sense ànim de lucre que gestiona el domini .cat a Internet. No es podrà fer servir cap d’aquestes marques en qualsevol forma (textual o gràfica) sense el consentiment de la Fundació puntCAT. La Fundació puntCAT comunicarà el seu consentiment quan rebi l’acord sobre l’ús de la marca puntCAT signat.
    • La Fundació puntCAT cedeix l’ús de les seves marques, ja sigui de forma textual o mitjançant el seu logotip, amb l’única finalitat de demostrar que l’empresa col·laboradora participa en accions promocionals del domini .CAT, oferint serveis que puguin ser d’utilitat a la comunitat catalanoparlant o a aquella persona o organització que s’hi vulgui adreçar a aquesta comunitat.
    • Queda prohibit utilitzar la marca o el nom de la Fundació puntCAT en totes les seves variants i/o els seus projectes associats, per actuar en nom de la Fundació puntCAT sense previ consentiment, i/o utilitzar el nom o la marca per a fins que no siguin expressament els de promoció del domini .CAT.
    • Tot incompliment de les presents condicions podran comportar accions legals per part de la Fundació puntCAT cap a l’empresa col·laboradora.